Glucozamin
Glucozamin

Durerea articulară apare cel mai frecvent la genunchi și șold, la gât și partea inferioară a spatelui, la cot și mâini... Durerea articulară este una dintre cele mai chinuitoare dureri.
Se crede că degradarea articulației nu poate fi stopată, deaceea în majoritatea cazurilor, tratamentul se limitează la calmarea durerilor.
Fie că te confrunți cu dureri articulare cronice, care s-au instalat încet de-alungul timpului, sau cu dureri acute, cauzate de accidentări recente, ai nevoie de NBL Glucozamină Chondroitină ULTRA.

NBL Glucozamină Chondroitină ULTRA calmează durerea articulară.
Administrarea NBL Glucozamină Chondroitină ULTRA previne degradarea articulației și în timp o regenerează.
NBL Glucozamină Chondroitină ULTRA se administrează atât preventiv, cât și complementar tratamentului prescris de medic.
NBL Glucozamină Chondroitină ULTRA conține 5 ingrediente naturale cu acțiune complexă antiinflamatoare și reconstructoare la nivelul articulațiilor.

Nu ignora durerile articulare până cînd acestea devin atât de puternice, încât te împiedică să te ridici din pat, să urci sau să cobori scări. Chiar și mersul la toaletă poate deveni greu de realizat, obositor și poate agrava durerea.
Întreabă în farmacii NBL Glucozamină Chondroitină ULTRA.
NBL Glucozamină Chondroitină ULTRA ajunge pentru 30 de zile de administrare.


Produs