Glucozamin
Glucozamin

Glucozamin – element structral al cartilajului. La carența acestuia se intensifică procesele degenerative și inflamatorii ale cartelajelor. Sub acțiunea acestuia se produce matrixul cartilajului, se stopeaz procesul de degradare metabolică a cartilajului la pacienți care au urmat anterior glucocorticosteroizi și AINS. Glucozamin posedă efect analgetic și antiinflamator , astfel sporind mobilitatea articulațiilor.
Chondroitin – component structural al cartilajelor, oaselor și a țesutului conjunctiv. Restabilește țesutul osos și a cartilajului , astfel sporind mobilitatea articulațiilor.
МSМ (metilsulfonilmetan) – produs organic , cu conținut de sulf. Asigură sintetizarea colagenului. Sulful este componentul al țesutului conjunctiv, practic al tuturor țesuturilor și organelor, este necesar în procesul de sinteză a cheratinei, asigură creșterea sănătoasă a părului și a unghiilor. MSM stimulează producerea lichidului sinovial, sporește mobilitatea articulațiilor și rezistența ligamentelor, micșorează riscul de apariție a crampelor și a inflamațiilor articulare, reduce durerile articulare.

se recomandă:
  • Afecțiuni inflamatorii și traumatice a aparatului locomotor: osteoporoza, fracturi, tendinite, bursite, artrite, artroze, guta, poliartrita reumatoidă.
  • Perioda de restabilire după suportarea unor traume, fracturi de oase, ”genunghiul săritorului” la sportivi.
  • Pentru cicatrizarea mai rapidă a rănilor ( perioda postoperatorie, ulcere trofice)
  • Fragilitatea crescută a unghiilor, căderea părului.
  • În cosmetologie pentru revitalizarea pielii,pentru restabilerea texturii și tonusului pielii și reducerea ridurilor.

Se recomandă 2 comprimate pe zi